Program2019-02-05T18:05:09+01:00

Raspored emitovanja

Radni dani:

Sara vam, uz prvu jutarnju kafu, servira sve informacije koje je potrebno da znate pre nego što izađete iz kuće (meteorološki izveštaji, snabdevanje, javni saobraćaj i tako dalje), i provodi sa vama prve sate radnog vremena.

Radni dan brže i lakše prolazi uz jedinu koleginicu koju ste odabrali sami. Marijana vam priprema sadržaje koji će vam pomoći da lakše i lepše provedete svoje radne sate, uz sugestije kako da provedete ostatak dana, kada se vratite kući. Dobra muzika se podrazumeva.

Uz popodnevnu kaficu, Doris vam nenametljivo servira priče iz sveta muzike, filma, umetnosti i istorije. Naravno, kafa ne bi bila kafa bez odgovarajuće muzike: u ovom terminu, pripremamo vam poseban kofeinski “blend” novih i starih hitova koje svi volimo. Ovaj deo programa preuzima i mreža radio stanica u desetak gradova u regionu, od Subotice na istoku, preko Brčkog na zapadu i Bora na istoku, do Novog Pazara i Niša na jugu.

Večernji sati su rezervisani za nešto mirnije tonove… Muzika je posebno odabrana, da uz nju možete da završite poslove po kući i pripremite se za spavanje. Ko ne može da spava bez tihe muzike u pozadini, uz hitove koje svi volimo može da uživa tokom cele noći.

Subota:

Radio nazivaju “sekundarnim medijem”, jer se smatra da ga slušaoci konzumiraju dok rade nešto drugo. Upravo sa ovim saznanjem, pripremamo posebnu muzičku plejlistu za vikend. Radite šta god želite: pecajte, čitajte knjige, orezujte ruže u bašti, perite kola, peglajte veš, igrajte se sa klincima. Koju god aktivnost da odaberete, naš deo posla je da vam obezbedimo odgovarajuću muzičku podlogu.

Najbolji radijski disk džokeji i producenti biraju i miksaju za vas hitove osamdesetih, devedesetih, dvehiljaditih i aktuelne naslove koje svi volimo. Savršen muzički ambijent za subotnje druženje sa porodicom i prijateljima.

Nedelja:

Dok pijete jutarnju kaficu, obavljate sitne kućne poslove ili čekate da nedeljni ručak stigne na sto, uživajte uz pažljivo odabranu seriju hitova koje svi volimo.

Radio stanice u 40 država Evrope emituju svoj program, Superkompjuter u Briselu prebrojava svaku emitovanu pesmu, i jednom nedeljno generiše rang listu najčešće emitovanih naslova. Ovako sastavljenu top listu, u licencnom radijskom izdanju, emituju odabrane radio stanice širom Evrope. Ponosni smo što je među njima i Klik FM, a vi iskoristite priliku da svake nedelje čujete pesme koje se najradije slušaju širom kontinenta. Voditeljka: Doris Mihajlov. Produkcija: Media Masters

Za ponedeljak i nove radne pobede, pripremamo se uz seriju hitova koje svi volimo.