Klik FM Hitovi koje svi volimo...

O nama

Na frekvenciji 100.8, Klik FM je početkom novembra 2015. godine nastavio stazom koju je prethodnih godina utabala poznata i rado slušana stanica - Radio Xanadu. Činjenica da u domove Čačana ulazimo kroz širom otvorena vrata, nametnula nam je posebnu odgovornost, pa smo pripremi programa posvetili posebnu pažnju.

Pitali smo Čačane kakav radio bi želeli da slušaju. U odgovorima, četiri ključne reči su se istakle kao dominantne: dobra muzika i odabrane informacije. Ovakvi odgovori su nam omogućili da u Čačak prenesemo oprobani Klik FM "recept" koji već duže vreme pokazuje odlične rezultate u Zrenjaninu, Kuli i Boru: pažljivo odabrani hitovi koje svi volimo, i još pažljivije odabrane teme koje su relevantne za život naših slušalaca. Poštujemo njihov ritam, njihove obaveze, njihove emocije, trudimo se da pridobijemo poverenje i naklonost svakog od njih, i pre nego što bilo šta emitujemo u etar, analiziramo da li to i koliko zanima naše slušaoce.

Insistiramo na kvalitetu, čak i ako to znači da je neophodno da u pripremu programskih sadržaja uložimo mnogo više rada i vremena nego što se to očekuje od jedne lokalne radio stanice.

Što se profila tiče, naša primarna ciljna grupa su slušaoci između 25 i 40 godina.

Na području Čačka se čujemo na 100.80 megaherca. Ukoliko niste zadovoljni prijemom, nudimo vam kvalitetan i svuda dostupan streaming na slusaj.klik1008.net.