Oglašavanje2019-02-05T18:04:08+01:00

Oglašavanje na na Klik FM-u vam donosi mogućnost da o svojim proizvodima ili uslugama obavestite potrošački orijentisanu populaciju u Čačku i okolini. Naša ciljna grupa su slušaoci od 25-40 godina, u čijem fokusu je porodica sa dvoje dece (muškarac u kasnim, žena u ranim tridesetim godinama).

O prednostima i potencijalima oglašavanja na radiju, čitajte ovde.

Da bismo maksimalno iskoristili potencijale lokalnog radija kao medija, razvili smo sopstveno softversko rešenje koje emitovanja vaše reklame raspoređuje na osnovu posebnog algoritma. Na taj način, vaša reklama dopire do maksimalnog broja slušalaca i donosi maksimalne efekte.

Reklamnim agencijama i klijentima sa sopstvenim marketing službama omogućavamo da rasporede reklamnih kampanja, uz pomoć jednostavnog softverskog rešenja, kreiraju sami. Spotovi i termini emitovanja će nam biti prosleđeni automatski, a emitovanje kreće odmah (od prvog sledećeg reklamnog bloka), i potpuno je automatizovano. Pozovite nas ukoliko ste zainteresovani za detaljnije informacije.

Imamo uspostavljene kontakte i sarađujemo sa radio stanicama širom Srbije; ako vam je potrebna reklamna kampanja u više gradova, rado ćemo organizovati emitovanje vaše reklame gde god je potrebno. Emitovanje kreće u najkraćem mogućem roku bez obzira na broj gradova i stanica, a celokupnu kampanju plaćate po jednoj fakturi.

Kao vid podrške porodičnom preduzetništvu i malom biznisu, svakog meseca omogućavamo po jednoj novoosnovanoj firmi sa područja Čačka da svoju ponudu oglasi besplatno. Ponuda važi tokom prvih mesec dana poslovanja, kada je najvažnije da kupci čuju za vas. Detalje potražite ovde.

Za sve informacije o cenama i uslovima oglašavanja, pošaljite nam poruku preko kontakt stranice, ili pozovite (032) 344 888 ili (060) 0554582.