O nama2019-02-05T18:03:09+01:00
Radio

Klik FM je lokalna radio stanica iz Čačka, koja je nastala promenom vlasništva nekadašnjeg Radija Xanadu.

Program koji emitujemo je formatiran po modelima savremenih svetskih radio stanica. To znači da uvek možete da znate kakav zvuk, sadržaj i koju vrstu muzike ćete slušati na našoj frekvenciji, bez obzira na dan u sedmici i doba dana. Insistiramo na kvalitetu, što u praksi znači da za pripremu programskih sadržaja trošimo mnogo više vremena nego što se to očekuje od jedne lokalne radio stanice.

Emitujemo isključivo hitove koje svi volimo. Biramo ih tako što veoma pažljivo proberemo najpoznatije hitove sa svetskih i domaćih top lista, pa ih kombinujemo sa odabranim klasicima iz arhive osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih. Iako nas sluša populacija u prilično širokom starosnom rasponu između 15 i 60 godina, u muzici koju emitujemo najbolje se prepoznaju generacije između 25 i 40 godina. Na našoj frekvenciji nikada nećete čuti nijednu sekundu kiča i šunda.

Poštujemo vreme naših slušalaca, i ne zatrpavamo ih dosadnom pričom. Sve teme koje plasiramo, obrađujemo i pripremamo tako da budu saopštene koncizno, i uz puno pridržavanje novinarskog kodeksa, dobrih poslovnih običaja i standarda profesije. Ne pričamo mnogo, pa se trudimo da budemo što konkretniji.

Tipičan model naših slušalaca čine mlade porodice (muž u kasnim, žena u svojim ranim tridesetim). Zaposleni su, žive u kući na području Čačka, imaju u proseku dvoje dece. Voze polovnog Golfa, i kalkulišu da li u sledećoj zameni automobila “dobacuju” do Fiata 500L. Njeni ili njegovi roditelji žive na selu i “logistički” ih pomažu hranom i čuvanjem klinaca. Kuću ili stan su renovirali na kredit. Razmišljaju o pokretanju sopstvenog posla kada deca još malo porastu. Čitaju knjige. Trude se da se hrane što je zdravije moguće i daju sve od sebe da pronađu dovoljno vremena za redovnu rekreaciju…