Klik FM Hitovi koje svi volimo...

Podrška novoosnovanim porodičnim firmama

Svaki poslovni početak je težak, naročito u ovim teškim vremenima.

Nažalost, Klik FM ne raspolaže milionskim fondovima kojima bi mogao da podrži porodično preduzetništvo... ali imamo nešto što smatramo mnogo vrednijim: medijski potencijal.
To blago smo spremni da podelimo sa svima koji imaju dovoljno hrabrosti da sudbinu svoje porodice uzmu u svoje ruke, tako što će pokrenuti posao od koga će živeti cela porodica.
Sa ciljem da doprinesemo razvoju porodičnog preduzetništva na području Čačka, odlučili smo da besplatno reklamiramo svaku novoosnovanu porodičnu firmu, tokom prvih mesec dana njenog poslovanja.
Smatramo da je ovo period u kome je ključno da potencijalni kupci saznaju za postojanje ponudu nove firme. Nijedna reklama neće učiniti čudo, ali ako ovakva vrsta pomoći doprinese da vaša porodična firma što pre stane na svoje noge, biće nam drago zbog toga.

Ova ponuda važi za svaku firmu u bilo kom obliku (radnja, d.o.o., ortačko društvo itd.), pod sledećim uslovima:

- firma (ili preduzetnik) nije starija od dva meseca u trenutku kada nas kontaktirate (validan je datum registracije kod APR);
- sedište firme je na teritoriji opština Čačak, Gornji Milanovac ili Lučani;
- naši slušaoci su potencijalni kupci vaših proizvoda, odnosno korisnici vaših usluga (u prevodu: ne vidimo svrhu da ovakvu vrstu besplatne reklamne podrške dobije radionica koja proizvodi elise za helikoptere)

  • Zainteresovani?
Javite se, ili pošaljite kratak e-mail, i naša služba marketinga će vas kontaktirati da se dogovorimo oko detalja.

© Klik FM 100.8 Čačak