Besplatna reklama za novoosnovane firme2019-02-05T17:59:06+01:00
Besplatna reklama za novoosnvane firme
Besplatna reklama za novoosnvane firme

Svaki poslovni početak je težak, naročito u ovim teškim vremenima.

Nažalost, Klik FM ne raspolaže milionskim fondovima kojima bi mogao da podrži porodično preduzetništvo… ali imamo nešto što smatramo mnogo vrednijim: brojne prijatelje među poslovnim saradnicima i slušaocima. To blago smo spremni da podelimo sa svima koji imaju dovoljno hrabrosti da sudbinu svoje porodice uzmu u svoje ruke, tako što će pokrenuti posao od koga će živeti cela porodica.

Sa ciljem da doprinesemo razvoju porodičnog preduzetništva na području Čačka, od prispelih prijava ćemo svakog meseca odabrati po jednu novoosnovanu porodičnu firmu, kojkoj ćemo obezbediti mesec dana besplatne reklame. Smatramo da je ovo period u kome je ključno da potencijalni kupci saznaju za postojanje i ponudu nove firme. Mesec dana reklame nikada ne može da učini čudo, ali ako ovakva vrsta podrške doprinese da vaša porodična firma što pre stane na svoje noge, biće nam drago zbog toga.

Novoosnovana firma koju podržimo nema apsolutno nikakvih obaveza da se u budućnosti oglašava na našem radiju.

Ova ponuda važi za svaku firmu, u bilo kom obliku (radnja, d.o.o., ortačko društvo itd.), pod sledećim uslovima:

  • Akciju, kao gest dobre volje i sa dobrim namerama, sprovode firma u privatnom vlasništvu, angažovanjem sopstvenih resursa i sredstava. Nemamo nikakvu zakonsku obavezu da realizujemo ovakve ideje. U našem poslovanju, redovni klijenti (oglašivači) imaju apsolutni prioritet, i da bi se ispunile obaveze prema njima, zadržavamo sva prava da akciju zaustavimo ili pauziramo bez prethodne najave ili navođenja razloga.

  • 2) Firma (ili preduzetnik) zainteresovana za ovakvu vrstu podrške nije starija od dva meseca u trenutku kada nas kontaktirate (validan je datum registracije kod APR);

  • 3) Sedište firme je na teritoriji opštine Čačak;

  • 4) Naši slušaoci su potencijalni kupci vaših proizvoda, odnosno korisnici vaših usluga (odnosno, zdravorazumski rečeno, ne vidimo svrhu da ovakvu vrstu besplatne podrške dobije radionica koja proizvodi elise za helikoptere, iako formalno ispunjava sve uslove)

  • 5) Ukoliko se u istom periodu prijavi više zainteresovanih novoosnovanih firmi, biramo po jednu svakog meseca. Prednost ćemo, u najboljoj nameri, dati malim porodičnim firmama (npr. frizerski salon u kome rade majka i ćerka ima prednost nad benzinskom pumpom), proizvodno orijentisanim firmama (npr. ručna izrada sapuna ima prednost u odnosu na butik sa turskom garderobom), i onima koji tržištu ponude nešto novo (npr. indonežanski restoran ima prednost u odnosu na burek i jogurt). Ako se dogodi da ne izaberemo Vas, nema ljutnje, pročitajte još jednom tačku broj 1.

Zainteresovani?

Javite se, ili pošaljite kratak e-mail, i neko iz našeg marketinga će vas kontaktirati da se dogovorimo oko detalja. Zovite ili pišite blagovremeno, dok ste još u fazi planiranja. Računajte sa time da je za pripremu kampanje i snimanje spota potrebno određeno vreme, i da se nečija besplatna kampanja najverovatnije već emituje u ovom trenutku… što znači da nije realno izvodljivo da nam se javite telefonom, predstavite se, i očekujete da Vaša reklama krene istog popodneva.